Clouds
21 Budapest
Dollár
353,69 Ft
Euró
384,70 Ft
Font
434,16 Ft
Bitcoin
27,564 $

Ilyen formában van most Rácz-Gyuricza Dóra

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sorra kapja a bókokat, az elismerő szavakat Rácz Jenő felesége, aki igen hamar visszanyerte a formáját a szülést követően.

Rácz Jenő felesége szereti az életét, és egyúttal szerencsés is, hogy egy ilyen férfi van mellette, mint a Michelin-csillagos chef, aki családapaként is maximálisan teljesít, miközben a karrierjét sem hanyagolja el.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

Dóri is igyekszik minél többet segíteni a férjének, főleg most, hogy megoperálták. Azóta Jenő visszatért az éttermébe, és sokkal jobban van, ami a róla készült táncos videón is tisztán látszott kislánya társaságában.

Köztudott, hogy Jenőék nagyon jóban vannak Rubint Rékáékkal, akiket a barátjuknak tarthatnak. Számos közös eseményen voltak már, és ez legutóbb sem volt másképp, ezúttal az Alakreform Bálon.

Szerencsére Jenőnek már nem kell mankóznia, nyugodtan táncolhatott a kislányával. Ők is megadták a módját, elegánsan, csinosan érkeztek meg az eseményre, ahová egyre több és több vendég toppant be.

Dóri sok dicséretet kap a formája miatt, és a követők nem győzik bókokkal elárasztani. Korábban is sportos életet élt, ami nyilván segíthetett neki abban, hogy hamarabb nyerje vissza az alakját.