Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,612 $

Puskás Peti édesapja az év legfrappánsabb üzenetét küldte el Puzsérnak

Fotó: Instagram/Puskás-Dallos Peti

Takács Petra

2022. január 15. - 21:43

Puskás Peti édesapjának mindössze egy mondatra volt szüksége ahhoz, hogy az év legfrappánsabb üzenetét küldje el Puzsér Róbertnak, aki éles kritikákkal illette a fiát.

Ahhoz már mindenki hozzászokhatott, ha Puzsér Róbertnak van valamiről véleménye, akkor az előbb-utóbb felszínre fog kerülni. Hosszú évek óta ez a helyzet, néhol egyetértenek vele az emberek, míg máskor úgy osztja meg őket ezekkel a sorokkal, mint amikor egy rendőrautó száguld egy bűnügy helyszínére, és közben megnyílik előtte a tömeg.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Várható volt, hogy Puzsér éles kritikái Puskás Petinek címezve sok hangot fel fog ébreszteni. Többek között Majka is kiállt mellette, aki igen pikánsan vágott vissza a sokak által csak megmondóembernek tartott Puzsérnak.

Peti sem hagyta annyiban a dolgot, és ilyen hosszú bejegyzést talán még nem is láthattunk tőle az évek alatt. Mesteri pontossággal tért ki a részletekre, mint amikor egy mesterlövész már csukott szemmel is kilövi a céltáblát a lőtéren, annyira profi.

Csak lazán: Curtis és Majka az egyik leghíresebb futballstadionban

Sorra érkeznek a reakciók a bejegyzés alatt, sokakat megmozgatott a téma, és ez valószínűleg így lesz a következő napokban is. Nyilván a szülők előtt sem maradt mindez reakció nélkül. Puskás Peti édesapja rendkívül frappánsan válaszolt Puzsérnak.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.