Kulisszák mögötti kép az X-Faktor forgatásáról: Adél is ott van

Fotó: Instagram/X-Faktor
not image

Hujber Dávid

2021.június.19 - 07:51

Mindössze egy helyen történt változás, miután Dallos Bogi nem vesz részt az idei X-Faktor munkálataiban.

Az idei év rettentő sűrű lesz, hiába tartunk lassan a hetedik hónapban, számos nagy produkció van készülőben, aminek a nézők nagyon fognak örülni. Hamarosan csak kapkodhatják a fejüket, mert a két nagy rivális készül pár újdonsággal.

Az RTL Klub például az X-Faktor új évadát is útjára fogja indítani, ami kapcsán már nem egyszer számolhattunk be. Először a műsorvezetőről hullott le a lepel, és sokak számára okozott meglepetést, hogy nem Istenes Bence fogja vezetni a produkciót.

Ezzel azonban még nem ért véget a meglepetések sorozata, hiszen a mentorok között is volt változás, bár nem akkora, mint amit egyesek jósoltak. Mindössze egy helyen történt változás, miután Bogi úgy döntött, a zenei karrierjére és az új üzleti vállalkozására koncentrál.

A Magyar Közút is reagált Sebestyén Balázs esetére

Emiatt az RTL Klubnak egy új mentort kellett keresnie, és a választás Csobot Adélra esett, aki számára finoman szólva sem ismeretlen a műsor, illetve a műsorvezetés. Hatalmas megtiszteltetés érte ezzel, és egyúttal egy újabb nagy lehetőség a karrierjében.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.