A PSG igyekszik tagadni Neymar és Mbappé rossz viszonyát

Fotó: Twenty20
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 28. - 06:44

A hírek egyre inkább arról szólnak, hogy a brazil és a francia világsztár eltávolodik egymástól, ami nincs jó hatással a csapatra.

A PSG egy igazi sztárcsapat, tele világsztárokkal, ami komoly kihívást jelent a szakmai stáb számára, mivel mindezt nehéz lehet kezelni az öltözőben. Amikor világsztárok játszanak egymásnak, kikerülhetetlen, hogy időről időre egymásnak feszüljenek, vagy változzon a kapcsolatuk.

Legutóbb a francia sajtóban arról kezdtek el cikkezni, hogy Neymar és Mbappé kapcsolata már messze nem a régi. Sőt, a francia nyilvánosan panaszkodott a társára, amiért az nem hozta játékba, és az sem tetszik neki, hogy erőteljesen átalakulóban van a keret nemzetisége.

Sorra jöttek a hírek arról, hogy Neymar és Mbappé barátsága megromlott, ami nincs jó hatással a csapatra, hiába 100%-os a mérlegük a Ligue 1-ben. A Bajnokok Ligájában gyengén kezdtek, és most egy különösen nehéz mérkőzés vár rájuk a Manchester City ellen Párizsban.

A PSG edzője, Pochettino az RMC Sport hasábjain igyekezett tisztázni a dolgot, és elárulta, hogy a két sztár már beszélt egymással a történtek óta, és ő is megtette ezt velük. Elmondása szerint az edzésen közösen nevetgéltek, ugyanakkor néha előfordulnak viták, de úgy látja, hogy ez most fel lett fújva a sajtó részéről.

„Ez egy olyan dolog, amit teljes kontroll alatt tartunk.” – jegyezte meg a PSG szakembere. Herrera, a csapat egyik középpályása is azt mondta, hogy nincs gond. „Az első naptól kezdve láttam, hogy Neymar és Kylian között nagyon különleges kapcsolat húzódik. Eddig semmi sem változott, minden meccsen ugratjuk egymást, de szeretjük a másikat. Jó csapat vagyunk.”

„Amikor megérkeztem a klubhoz, láttam a Ney és a Kylian közötti cinkosságot, és ez még mindig megvan. Nevetgélnek, ugratják egymást. A mérkőzéseken pedig mindenki gólt akar szerezni vagy gólpasszt adni, szóval ezek a dolgok megtörténnek. Néha túlzásba viszik a dolgokat, és kiragadnak valamit a kontextusból. Szórakoztatóan kell ezt venni, mert tudjuk, hogy mit képvisel a klub.”