Dollár
392,41 Ft
Euró
411,02 Ft
Font
476,45 Ft
Bitcoin
17,061 $

Készült a PSG Mbappé távozására, 90 millió eurót tettek félre a brazil támadóra

Fotó: Unsplash
Sport
not image

Nagy Noel

Szerkesztő

Kylian Mbappé végül maradt a PSG-nél ezen a nyáron, hiába ajánlott érte a Real Madrid 200 millió euró feletti összeget.

Habár a fő célja a francia klubnak az volt, hogy megtartsa a 22 éves támadót, mégis minden eshetőségre felkészültek. A beérkezett 220 millió eurós ajánlatot viszont nem fogadták el, sőt, nem is reagáltak a Real Madrid ajánlatára.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Ennek köszönhetően össze tud állni a Messi-Mbappé-Neymar hármas, amely nem csak sportszakmai, de marketing szempontból is telitalálat a PSG számára. Mauricio Pochettino és a vezetőség ugyanakkor felkészült a B-tervre is.

A Tribal Football beszámolója szerint ugyanis Leonardóék számoltak Mbappé elvesztésével, ezért 90 millió eurót tettek félre az Everton brazil támadójáért, Richarlisonért. Az ő neve már korábban is felmerült arra az esetre, ha a francia távozik.

Pochettino állítólag személyesen hagyta jóvá Richarlison esetleges leigazolását, a brazil támadó pedig ügynökén keresztül maga is támogatta a transzfert. Már csak az Evertont kellett volna meggyőzni, hogy hagyja jóvá és fogadja el a PSG ajánlatát.

Ez azonban végül tárgytalan lett, legalábbis egyelőre, ugyanis a Real Madrid sem tett le Mbappé leigazolásáról, valamint a francia sem tett le arról, hogy távozni fog.