Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

Hivatalos: megvan a PSG következő világsztár-igazolása, óriási fogás Párizsban

Fotó: Twitter/Italy
not image

Hujber Dávid

2021. július 14. - 19:35

A világ talán legjobb kapusát sikerült szerződtetnie a párizsi klubnak, így gyakorlatilag Keylor Navas előtt kinyitották az ajtót, aki 2019 óta védi a PSG kapuját.

Egy ideje már sejteni lehetett, hogy a PSG többek között kapusposzton is erősíteni fog, de azt nem, hogy gyakorlatilag a világ legjobb kapusát szerzik meg, aki csak 22 esztendős, így hosszú időre megoldódhat a poszt kérdése.

Soron kívül Orbán Viktor elmondta, mi lenne, ha holnap reggeltől egy csepp gáz sem jönne

A PSG pár esztendővel ezelőtt okosan élt a lehetőséggel, amikor Navas búcsút intett a Real Madridnak, mivel nem tehetett mást Thibaut Courtois érkezése miatt, aki átvette az első számú szerepet.

Párizsban újra megtalálta azt, amit keresett és bizalmat szavaztak neki, de most úgy tűnik, hogy ismét költöznie kell. Gianluigi Donnarumma szerződtetése nyilván nem a kispadra szól, még akkor sem, ha csak 22 éves.

Az elmúlt hetekben felgyorsultak az események és a PSG gyorsan lezárta az átigazolást. Gyakorlatilag hetek óta csak az volt a kérdés, hogy mikor jelentik be az olasz válogatott hálóőr szerződtetését, aki időközben tizenegyes párbajt nyert az Európa-bajnokság döntőjében.

Teljesítményével még inkább felhívta magára a figyelmet, és az AC Milan sajnálhatja, hogy elvesztette a legragyogóbb tehetségét, aki 2013 óta nevelkedett Milánóban, és rá két évre már az első csapatnál is bemutatkozhatott.

A PSG nem szívbajos, már készítik a listát Mbappé távozására

Az orvosi vizsgálatok után a PSG boldogan jelentette be Donnarumma szerződését, aki eddig kizárólag Olaszországban játszott, ám most lehetősége lesz belekóstolni a Ligue 1 küzdelmeibe, és kulcsszerepet vállalhat a bajnoki cím visszaszerzésében, valamint a hőn áhított Bajnokok Ligája esetleges megnyerésében.