Dollár
383,19 Ft
Euró
392,47 Ft
Font
464,06 Ft
Bitcoin
24,818 $

Máris visszadobta a PSG a Real Madrid 160 milliós ajánlatát Mbappéért

Fotó: Unsplash
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 25. - 06:00

A francia sztárklub sokat nem várt a visszautasítással, azonnal visszadobta a Real Madrid 160 millió eurós ajánlatát.

Mint azt már mindenki tudja, a Real Madridnál megtették az első ajánlatukat a PSG-nek Mbappé leigazolásának érdekében, pár nappal az átigazolási szezon vége előtt. Összesen 160 millió eurót ajánlottak a franciáért, aki az elmúlt hónapokban minden hosszabbítási ajánlatot visszautasított Párizsban, mert Madridban akarja folytatni.

Madridban azt próbálják kihasználni, hogy Mbappé szerződése jövőre lejár, nem akar hosszabbítani és a spanyoloknál képzeli el a jövőjét. A gond az, hogy a PSG a katari háttere miatt megteheti, hogy Mbappét ingyen engedje el jövőre, mert a pénz nem probléma.

A PSG-nél dolgozó források az AS kérdésére azt mondták, számukra a pénz nem jelent problémát, és ez a tárgyalás során hátrány a Real Madridnak. Sőt, a Le Parisien úgy tudja, hogy a PSG visszadobta a Real Madrid első ajánlatát, amit valószínűleg egy újabb fog követni.

A párizsi lap hozzáteszi, Mbappé hátradőlt, a PSG-re bízta a jövőjéről szóló döntést, mivel kész lenne maradni még egy évet, nem indít háborút a klubon belül. Tisztában van azzal, hogy legkésőbb jövő nyáron Madridban lehet, de az a szándéka, hogy ez még ebben a hónapban megtörténjen.

A spanyolok ragaszkodnak ahhoz, hogy valahogy meggyőzzék a franciákat, és olyannyira óvatosak voltak eddig, hogy csak most küldték el az első ajánlatukat, nem sokkal az átigazolási időszak vége előtt.

A TalkSports is beszámolt az ajánlatról, akik már 186 millió euróról beszéltek. Az RMC Sport szerint Mbappé csak két lehetőséget fontolgat: marad még egy évet Párizsban, vagy távozik, és Madrid felé veszi az irányt.

Mbappé eladása szorosan összefügg Ronaldo esetleges érkezésével, mivel a klub tulajdonosai szeretnék pótolni a sztárjukat, és jelenleg a portugál az első jelölt, aki szívesen távozna Torinóból, és örömmel szerződne Párizsba, de ez nem ilyen egyszerű. Más hírek szerint a Manchester Cityhez tart, ahol minden Kane leigazolásáról szól, ám ha kudarcot vall a címvédő, Ronaldo pole pozícióiba kerülhet.