Pogba mégis kikosarazza a PSG-t?

MTI/EPA/PETER POWELL

Bense Róbert

2022. május 19. - 19:26

A Juventus lehet a végállomás, már Olaszországban tárgyal a francia játékos ügynöke.

Néhány héttel ezelőtt már azzal volt tele a sajtó, hogy Paul Pogba a PSG-nél fog kikötni, de – ahogy az mostanában lenni szokott – az utolsó pillanatokban teljesen más információk láttak napvilágot.

Paul Pogba egyike azon játékosoknak, akiknek nyáron lejár a szerződése a Machester Unitednél, és a francia középpályás úgy döntött, hogy nem is hosszabbítja meg azt. Így aztán az nem is nagy meglepetés, hogy új csapatot keres magának.

Az már annál inkább, hogy sokáig úgy tűnt, a PSG lehet a célállomás, ám az elmúlt napokban egyre több jel kezdett utalni arra, hogy Pogba inkább a korábbi csapatához vágyik vissza, hiába ajánlott neki busás fizetést a párizsi együttes.

Pogba 2012 és 2016 között volt a Juventus játékosa, az ott mutatott teljesítménye alapján pedig végül mintegy rekordot jelentő 105 millió eurót fizetett érte a Manchester United, ahol azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket – írta meg a Fichajes.

A 28 éves francia játékost Mino Raiola halála után Rafaela Pimenta képviseli, aki a hírek szerint az elmúlt napokban Olaszországban tartózkodott, hogy tető alá hozzon egy mindkét fél számára megfelelő megállapodást.