Dollár
382,74 Ft
Euró
392,32 Ft
Font
463,75 Ft
Bitcoin
24,853 $

Csapattársaitól már elköszönt, elhagyja a Manchester Unitedet Paul Pogba

Fotó: EPA/PETER POWELL
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. április 26. - 09:48

A játékos közölte csapattársaival, hogy elhagyja a klubot, és kilépett a közös WhatsApp-csoportból, miután két szerződési ajánlatot is kapott. 

Ralf Rangnick megerősítette, hogy Paul Pogba ebben a szezonban már nem fog tudni pályára lépni a sérülése miatt, amelyek a Liverpool elleni 4-0-s vereség alkalmával szenvedett el, majd az edző azt is elmondta, hogy Pogba várhatóan nem ír alá szerződéshosszabbítást. 

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

A 29 éves játékos a szezon végén szabadon igazolhatóként távozhat, és szinte biztos, hogy elhagyja az Old Traffordot, ahova klubrekordot jelentő 89 millió forintos átigazolási díjért érkezett. 

Pogbának a Real Madrid és a Paris Saint-Germain is ajánlatot tett. A Real Madrid tavaly ingyen hozta el David Alabát Münchenből, és idén ugyanezt tenné Kylian Mbappéval és Antonio Rüdigerrel is, de emellett Pogba is felkeltette az érdeklődésüket. 

A nagy rivális Barcelona is érdeklődik, tekintve a Spotify-jal nemrég kötött szerződést, amely 236 millió fontra rúg, azonban úgy tudni, hogy a hatfős listájuk élén nem Pogba, hanem a Liverpool sztárja, Mohamed Salah áll. 

Pogba is és ügynöke is többször hangoztatta már, hogy a játékos távozni fog, a francia kapcsolata annyira megromlott a szurkolókkal, hogy Norwich ellen aratott 3-2-es győzelmét követően gúnyos füttyszó mellett kellett elhagynia a játékteret. 

Bár Pogba célját még nem erősítették meg, az biztosra vehető, hogy távozik. A Mirror Football úgy tudja, hogy Pogba közölte a United csapattársaival, hogy a nyáron távozik, és állítólag még a játékosok által használt WhatsApp-csoportból is kilépett. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.