Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

Pető Brúnóék szerint nekik lett összerakva az Ázsia Expressz: nekünk teljesen ideális

Nem volt számukra kérdéses, hogy ott lesznek a döntő hetén, így az eléggé megdöbbentette őket, hogy a legvégén már nem voltak ott.

Fotó: TV2
TV

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Kucsera Gábor és Tóth Dávid nyerték az idei Ázsia Expresszt, ami annyira meghatotta őket, hogy elsírták magukat. Ördög Nóri sem bírta könnyek nélkül, őszintén gratulált a duónak. A döntő kapujában pedig egy balszerencsének köszönhetően esett ki Pető Brúnó és Kempf Zozo, akik a műsor ideje alatt végig topteljesítményt nyújtottak, ezáltal igazán megérdemelték volna a döntős szereplést, de a dolgok máshogy alakultak.

Nóri is szomorúan fogadta a tényt, egyúttal nem tagadta, nagyon nagy fájdalommal köszönt el a srácoktól. „Le a kalappal előttetek, mert ti voltatok az a páros, akik nem ismerték egymást korábban” – mondta. Szerinte ők azok, akik az első perctől kezdve megállíthatatlanul mentek előre, amelynek kapcsán úgy vélekedett, ez biztosan dühítette a többi versenyzőt. Egyúttal felmerül a gondolat, a szerencse igazán melléjük állt, ám a fiúk másként vélekednek ennek kapcsán. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

„Pont hogy egyébként fordítva gondolkodtunk, mi az elejétől fogva úgy álltunk hozzá, hogy ez nekünk menni fog, ez jó lesz. A szerencsének nem tulajdonítottunk semmilyen jelentőséget, mert hogy teljesítménnyel ezt úgyis meg lehet oldani, és így mentünk végig. Aztán végül lehet, hogy ez egy tanulólecke kellett volna legyen, hogy mégiscsak kellett volna egy kicsit több jelentőséget a szerencsének fordítani” – fogalmazott Zozo.

Nóri megjegyezte, a srácok egyáltalán nem hagyták magukat, már a kezdetektől mindig nagyon odatették magukat, ennek kapcsán Brúnó azt mondta: „Zozónak is mondtam, hogy ez a játék meg az egész Ázsia Expressz, ahogy ki van találva meg le van bonyolítva, nekünk teljesen ideális”. Azt gondolja, a sportolói múltjuk/jelenük is közrejátszott abban, hogy jól teljesítettek, illetve az is, hogy a nyelvtanulás sem okozott nekik gondot.

Majd azzal folytatta: „Úgy gondolom, hogy amit előre megjósoltunk magunknak, így útvonalon a játék során, azt szerintem jól lehoztuk”. Nóri itt hozzáfűzte, a fiúk akkor meg sem lepődtek, hogy ott vannak a döntő hetén? Mire mindketten rávágták, hogy egyáltalán nem. „Inkább azon lepődtetek meg, hogy a legvégén nem voltatok ott” – összegezte a műsorvezető. „Igen amúgy, az sokkal meglepőbb volt” – jelentette ki Brúnó.