Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Ördög Nórinak is nagyon fájó, hogy Brúnó és Zozo kiestek az Ázsia Expresszből

Ördög Nóri is szomorúan fogadta a tényt, hogy Brúnó és Zozo nem lehetnek ott az Ázsia Expressz döntőjében.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az, ami az Ázsia Expressz döntője előtt történt, több mint drámai. A balszerencse néha több mint igazságtalan, és ez most nagyon erősen megmutatkozott, amikor Brúnó és Zozo egy balszerencsének köszönhetően kiesett a döntő kapujában.

Ők voltak az a páros, akik az Ázsia Expressz alatt mindvégig topteljesítményt nyújtottak, és a leginkább megérdemelték volna a döntős szereplést. Ehhez képest Hegyes Berciék, akik a döntő előtti napon totálisan szétestek, sokat veszekedtek, ott lehetnek a fináléban Kucsiék ellen. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Brúnó nem tagadta, csalódottak, hogy a döntő előtt estek ki, ami ráadásul csak a szerencsén múlt. Ettől függetlenül boldogan emlékszik vissza a versenyre, mely alatt szoros barátságot kötött Zozóval, akit az Ázsia Expressz előtt kevésbé ismert.

Viccesen megjegyezte, minden rosszban van valami jó, mert látta a kiesett játékosokat, hogy átölelhették Ördög Nórát. „Ennek én is örülök.” Nóri nem tagadta, nagyon nagy fájdalommal köszönt el a srácoktól, mivel egy rendkívül erős és szórakoztató duóról beszélünk, akik megérdemelték volna a döntőt.

„Le a kalappal előttetek, mert ti voltatok az a páros, akik nem ismerték egymást korábban.” Nóri arra azért felhívta a figyelmet, hogy Zozo és Brúnó fix 1 millió forinttal lettek gazdagabb, amit ugyancsak maguknak köszönhetnek.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.