Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

A világ egyik legvonzóbb nője, Penélope Cruz

Penélope Cruz még midig a világ egyik legvonzóbb nője, akiből csak úgy áradnak a női energiák, melyekkel bárkit zavarba hoz.

Fotó: Penélope Cruz spanyol színésznő az On the fringe (En los márgenes) című filmje bemutatóján a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2022. szeptember 6-án. A filmes seregszemle szeptember 10-ig tart. MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

A női energiáknál nincs erősebb és különlegesebb, aki ezt tagadja, nem ismeri kellőképpen a nőket. A nők általánosságban rendkívül sejtelmesek, és az az igazság, hogy sokszor egy lépéssel a férfiak előtt járnak, csak épp nagyon jól tűrnek, viszont, ha bezárják a kaput, onnantól kezdve annak a kapcsolatnak vége.

Sokan használják ki ezt, és egyes nők hosszú éveken át szenvednek egy kapcsolatban. Messze hamarabb kell meghozni egy ilyen döntést, mert később nagyobb árat fizethet érte az érintett nő. Ezek nem magasztaló szavak, csupán az igazságra, a valóságra igyekszünk rávilágítani, ami a világsztárok háza táján is így működik. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Nehéz lenne egy TOP-10-es listán készíteni a világ legvonzóbb nőiről, ugyanakkor a mi listánkon Penélope Cruz biztosan helyet kapna. A kortalan színésznő mintha a Római birodalomból utazott volna egészen idáig az időben, annyira egyedi, különleges, és ügyesen ötvözi magában a régmúltat és a jelent.

Valójában Cruz mindig is egy nagyon vonzó nő volt, és ez ebben a modern időszakban is így van. Ugyan nem ő a legaktívabb a közösségi médiában, kevesebbet is szerepel a bulvársajtóban, közel 7 millióan követik az Instagram oldalán. A rendkívüli szépség mindig lenyűgözi a követőit, és ez most sem volt másképp.

Érdemes megnézni a róla készült profi modellfotókat, nemrég Julia Roberts oldalán fotózták, aki szintén legenda. Ha azonban bennünket kérdeztek, nálunk Penélope Cruz előrébb jár a listán, egy olyan latin szépség, akire sokszor a szavakat sem találni, kedveljük mindazt, amit képvisel és átad a fotókon keresztül.