Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Penélope Cruz 49 évesen vonzóbb, mint valaha

Penélope Cruz közel 50 esztendősen is az egyik legcsinosabb és legvonzóbb nő, és nemcsak a hírességek világában.

...svg content...Fotó: EPA/JUSTIN LANE
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Penélope Cruz-t mindenki ismerheti, nagyon nagy név a színészek között, és egy olyan nő, aki bármikor képes elbűvölni a környezetét. Nem csoda, mert különleges szépség, aki 2010 óta Javier Bardem felesége.

A két sztár boldogan él egymás mellett, és ne feledkezzünk meg a színésznő húgáról, a szintén színész Mónica Cruz-ról sem. A táncosként és modellként is dolgozó sztár ugyancsak a természetes szépségek közé sorolható. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Nyilván a nagyobb rivaldafényt Penélope kapta, akit már hosszú évekkel ezelőtt is a világ egyik legjobb nőjének tartottak. Az idő múlásával csak vonzóbbá vált, és igen erős energiák veszik körbe, amire felfigyel az ember.

Az 1989 óta aktív világsztár két gyermek édesanyja, és a színészet mellett gyakran fotózzák is. Modellként is legalább annyira különleges, egészen kivételes genetikával rendelkezik, ami magával ragadja az embert.

Az alább látható fotók is csak ezt bizonyítják, egy nagyon erős személyiségről beszélünk, akit imád a kamera. Emellett a követők a megjelenésében is elcsenhetnek pár ötletet, generációtól függetlenül.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.