Clouds
21 Budapest
Dollár
357,31 Ft
Euró
384,48 Ft
Font
437,06 Ft
Bitcoin
27,693 $

Penélope Cruz közel 50 évesen is rendkívül fiatalos (fotók)

Fotó: Penélope Cruz spanyol színésznő az On the fringe (En los márgenes) című filmje bemutatóján a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2022. szeptember 6-án. A filmes seregszemle szeptember 10-ig tart. MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre több olyan nő bukkan fel, akik a 40-es éveik végén és az 50-es éveikben is rendkívül fiatalosak, amivel sokakat motiválnak.

Az ember hajlamos kifogásokat keresni, amik csak még inkább hátráltatják. Azt gondolják, hogy az ismert, tehetős embereknek könnyű formában lenniük, mert „nincs más” dolguk, ami igencsak túlzás.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Egyrészt ők is dolgoznak, gyereket nevelnek, és ugyanolyan problémákkal küszködnek, mint bárki más. Sokszor pedig az irigység beszél az emberekből, ami megint csak problémás, mert semmi szükség rá.

A sztárok már részben hozzászokhattak ehhez, és jobban járnak, ha nem olvassák magukról a hozzászólásokat. Azok, akik megengedhetik maguknak, fizetnek egy külön stábot arra a célra, hogy menedzseljék mindezt.

Penélope Cruz-t viszont nem érheti sok kritika, 48 évesen is 38-nak néz ki, vagy még kevesebbnek. Egy igazán különleges szépség, aki mindig is szép volt, és hamar elvarázsolta a közönséget.

Gyakorlatilag semmit nem változott a szexi kisugárzása, és noha messze nem a legaktívabb híresség a közösségi médiában, mégis 6,4 millióan követik az Instagram oldalán. Ez a ruha pedig olyan, mint ő, extra és egyedi.