Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,73 Ft
Font
434,73 Ft
Bitcoin
23,748 $

Penélope Cruz még mindig a világ egyik legvonzóbb nője (fotók)

Fotó: Penélope Cruz spanyol színésznő a L'immensita című filmje bemutatóján Madridban 2022. október 27-én. Az olasz-amerikai filmdrámát október 28-tól vetítik a spanyol mozik. MTI/EPA-EFE/Chema Moya
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Penélope Cruz is közelebb van az 50-hez, mint a 40-hez, de fenomenális formában van, és nagyon fiatalos.

Penélope Cruz egy igazi ikon, egy olyan természetes szépség, akiért a mai napig férfiak millió rajonganak. Ez nem változott, akárcsak a bája, a különleges karaktere, és a rendkívül szexi megjelenése.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Hihetetlen, hogy milyen gyorsan megy az idő, noha tisztán emlékszünk a fiatal Penélope Cruz-ra, aki 1989-ben kezdte meg a pályafutását. Az 1974 áprilisában született színésznő kétgyermekes édesanyának is mondhatja magát.

Lenyűgöző a formája, és mindig is az volt, akárcsak az őt körülvevő elegancia. Egyértelműen a világ legvonzóbb női között tartjuk számon, és közel 49 esztendősen is őrületesen vonzó, akárcsak a korábbi években.

Az idő vasfoga vele is kegyes, és láthatjuk, hogy a spanyol színésznő mennyire fiatalos, energikus. Elnézve a fotóit, a róla készült videókat, inkább azt mondanánk, hogy egy 30-as éveiben járó csinos nőt látunk.

Ezek a fekete-fehér fotók csak még inkább kiemelik a különleges személyiségét, és sokan szeretnének legalább fele ilyen jó formában lenni az 50-es éveik előtt. Sőt, nem kevés 20 és 30 éves nő örülne ennek a formának és megjelenésnek

Még több bulvár: Horváth Éva istennőként sétált ki a vízből, filterek nélkül