Dollár
395,13 Ft
Euró
417,90 Ft
Font
484,78 Ft
Bitcoin
17,190 $

Pataki Zita nem tudja, miben okozott csalódást a Nyerő Párosban L.L. Junioréknak

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zita kiáll amellett, hogy nem sértette meg Kingát, és Juniort sem, mégsem úgy búcsúztak el egymástól, mint azt sokan várták volna.

Pataki Zita és férje ismét egy olyan döntést hozott, ami alapjaiban befolyásolta a játékot. Ezelőtt Kulcsár Edinának és Csutinak kellett távozniuk a szavazatuk miatt, ami kapcsán Csuti erősebb véleményeket fogalmazott meg.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Ezúttal L.L. Junior és Kinga köszönt el a Nyerő Párostól, méghozzá közvetlen a döntő előtt. Kinga nem akarta átölelni Zitát és párját, ismét csalódást érzett magában, addig a híres időjós ezt nemigazán értette.

„Nem tudom, hogy miben okoztam csalódást. Én őt nem sértettem meg, nem bántottam ki. Az, hogy választok két ember között, ettől sem tudom megmenteni, mert ez egy játék alapszabálya” – hangsúlyozta Zita az interjújában az RTL Klub kamerái előtt.

Junior meglehetősen jó hangulatban köszönt el a társaktól, semmit sem bánt meg, és imádta volna, ha Gusztiékkal össze tudnak csapni. Noha voltak közöttük komoly viták is, nevetve, ölelkezve búcsúztak el.

Nyerő Páros: Vivien szerint L.L. Junior felesége a testalkata miatt is erős önbizalomhiánnyal küzd

„Vettem a kesztyűt, és imádtam volna harcolni, de nem lehet, mert itt földrajzi kötődések vannak. Földrajzi kötődésekben pedig nem a játék számított.” – utalt ezzel Gusztinak Zita indoklására, hogy miért Norbiékra voksoltak.

„Juniorék meglepődtek a mi szavazatunkon” – mondta Vivien, majd Guszti vette át a szót. „Én azt éreztem, hogy ezzel a döntéssel felvettem a kesztyűt Juniorral, és ha nem is zártuk le ezt a történetet, de hogy egy méltó gesztus volt.”

Lapozó: 1 2