Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

Csuti szerint gyáva döntés is volt a kiszavazásuk, hosszasan beszélt Pataki Zitáról

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2021. november 10. - 16:46

Csuti a tőle megszokott módon határozottan és nagyon egyenesen fogalmazta meg a véleményét, ezúttal Pataki Zitáról.

A Blikkel készített interjú alatt szóba kerültek azok a beszélgetések is, amikor Zita, Csuti, Edina és Attila leültek egymással beszélgetni. Pataki szakmájából adódóan ez egy plusz segítség is lehetett volna Csutiéknak, és bizonyos szinten az is volt, de nem minden a megfelelő módon csapódott le.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Már odabent a villában is éreztek furcsaságokat Csutiék ezzel kapcsolatban, de a kép csak később állt össze, amikor elkezdték nézni a már leforgatott részeket az RTL Klub csatornáján, amik számukra is sok újdonságot hoztak.

„Alapvetően mi azt éreztük, hogy ő megy, mindenkivel beszélget, és alapvetően szerintem fura elvárni két-három nap után, hogy egyébként az életben még nem találkozott emberek egymással olyan mélységében fontos, releváns információkat, élettapasztalatokat, történéseket meséljenek el magukról, amiket nem biztos, hogy el akar mesélni.”

Nyerő Páros: Kulcsár Edináék két párosban csalódtak igazán, ők azok

„Nekünk az volt a fura – értsd jól –, hogy picit erőszakosan próbálta kiszedni. Nyilván heves érzelmek vannak most bennem, bennünk, tehát lehet, hogy majd, ha ezt visszanézem, akkor lesznek olyan kijelentéseim, amiket már finomabban fogalmaznék meg.”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.