Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,033 $

Nyerő Páros: megvan a három páros a döntőre, itt a legújabb kieső

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 11. - 22:53

Eljött a nagy nap, amikor is kiderült, hogy kik alkotják a TOP-3 mezőnyét, és harcba szállhatnak a végső nagy győzelemért.

Immáron rendkívül közel járunk ahhoz, hogy megtudjuk, ki nyerte a Nyerő Páros legutóbbi évadát. Egyelőre minden kiszámíthatatlan, és bizonyos szempontból mindenki favorittá érett.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Norbiék és Zitáék azonban különösen sokat fejlődtek, addig L.L. Junior és Kinga teljesítménye visszaesett, méghozzá elég látványosan. Gusztiék inkább stagnáltak, bár a szerdai nap egyértelműen az övék volt.

A csütörtöki adásban minden eddiginél keményebb és látványosabb feladat várt a versenyzőkre. 40 méter magasan kellett teljesítenünk, ami Odettnek sem volt könnyű, mert fél a magasban.

Elsőként Norbiék teljesítették a játékot, és noha Odett végig sírt a tériszonya miatt, alig pár perc alatt abszolválták a feladatot. Nehéz volt elképzelni, hogy ennél az időnél lesz jobb, így biztonságban érezhették magukat. Sőt, még az extra 100 000 forintot is begyűjtötték Norbi bátorsága miatt.

Nyerő Páros: ez most nagyon komoly lesz, Odett sírógörcsöt kapott, Balázs nem hiszi el, amit lát

Vivienék szintén nagyon gyorsak lehettek volna, de Guszti elvesztette a kezdeti lendületét, ez pedig súlyos másodpercekbe került, viszont visszafelé már futott a színész, aki végül igent mondott az extra 100 forintot érő feladatra, majd zuhanni kezdett. “Még egyszer!” – üvöltötte hangosan, és azt gondolta, övék lesz a legjobb idő, de csak a harmadik helyen zártak.

Harmadiknak Zitáék következtek, és nagyon gyorsnak kellett lenniük, mert Norbiék és Vivienék igen szép időt mentek. Zita elképesztő tempóban ment, a legjobb technika volt az övé. Attila messze lassabbnak bizonyult, és az idő egyre csak telt, de még így is megnyerték a napi játékot.

Lapozó: 1 2