Dollár
394,95 Ft
Euró
417,78 Ft
Font
484,26 Ft
Bitcoin
17,215 $

Párharc: „Varga Viktor elmebeteg, ő biztosan nem fogja megnyerni”

Fotó: Instagram/Párharc
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Monoki Lehel igen erősen fogalmazott Varga Viktorról, de Kulcsár Edináékban sem látja azt, hogy megnyerhetik a Párharcot.

Elrajtolt a Párharc, amiben 10 sztárpár küzd meg egymással, méghozzá igen kemény körülmények között. Monoki Lehelt például azonnal szájba lőtték, miután kiugrott egy helikopterből, és ez csak a kezdet.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Stohl András, a Párharc műsorvezetője elismerte, egy sztárban nagyon csalódott, de hogy ki az a híresség, az egyelőre titok. Az már biztos, hogy Gáspár Evelin és szerelme csak később bukkannak fel a műsorban, de úton vannak, nincs miért aggódni.

Az Exatlon Hungary műsorvezetője szerint ott lesznek a legjobbak között, és ezt már az első nap kijelentette. Varga Viktor kapcsán különösen keményen fogalmazott, ám Kulcsár Edinában és G.w.M-ben sem látja azt, hogy megnyerhetik a játékot.

„Látva most a mezőnyt… Hát figyelj, nehezen tudom azt elképzelni, hogy mi ne legyünk ott az első kettőben. Ha logikusan végiggondolod… állóképesség, fizikai paraméterek tekintetében. Edináék nem fogják megnyerni, ez szerintem biztos.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2