Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,612 $

Párharc: szájba lőtték Monoki Lehelt, szüksége volt pár másodpercre (videó)

Fotó: Instagram/Párharc
not image

Hujber Dávid

2022. október 17. - 15:53

Monoki Lehel egy sokkal lazább pályára számított, arra már kevésbé, hogy szájba fogják lőni, ami miatt pár másodpercig igazán nem tudta, mi legyen.

A Párharc a valaha volt egyik legkeményebb verseny lehet a hírességek számára, és van egy olyan érzésünk, ha megrendezik a második évadot, az csak keményebb lesz. A celebeknek cserébe olyan élményben lehet részünk, mint még soha ezelőtt.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Itt nem a humoros feladatok lesznek középpontba, kőkemény versenyeken fognak részt venni, ami fizikálisan is szét fogja szedni az embert. Hamar meg fogják tapasztalni a hírességek, hogy ez csak részben játék, mert kemény, ami odabent vár rájuk.

Rettentő izgalmasnak és látványosnak ígérkezik, amiről Stohl András, a Párharc műsorvezetője is mondott pár szót. Elárulta, az egyik hírességben például nagyot csalódott, de hogy mi ennek az oka, azt egyelőre nem tudni.

Ma este kezdetét veszi a kaland, amiben Monoki Lehel, az Exatlon Hungary korábbi műsorvezetője is elindult, természetesen a párja oldalán, akárcsak a többiek. Lehel az egyik pályán kapott egy szájlövést, ami igencsak meglepte.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.