Jön a Párharc 2 döntője, csótányokkal is lesz harc (videó)

Fotó: Instagram/Párharc
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem lesz egyszerű a Párharc második évadának döntője, ami alatt újra előkerülnek a csótányok, amikkel meg kell küzdeniük a döntősöknek.

A Párharc első évada nagy siker volt a TV2-nek, így nem is lehetett kérdés, hogy lesz folytatás. A formátum visszatért, természetesen új szereplőkkel, csak Stohl András maradt a helyén, mert a helyszín is változott.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Ugyan voltak hasonló feladatok, összességében minden új volt, és a versenyzőknek nem lehetett könnyű dolga. Stohl András sem volt mindig nyugodt, és az egyik beszélgetés alkalmával jelezte, hogy kezd dühössé válni.

Ez közvetlen a finálé előtt volt, és a meghatottság sem maradhatott el. Mindig megvan ez a fajta kettősség a versenyben, ettől is olyan izgalmas, most viszont már nincs más hátra, mint a nagy finálé.

Somhegyi Krisztiánék és Mischinger Péterék lesznek azok, akik egymásnak feszülnek. Papíron Krisztiánék sokkal esélyesebbek, viszont mivel egy döntőről beszélünk, sosem lehet tudni, az mit fog hozni.

Alább egy részletet láthattok a döntőből, ahol egyúttal a csótányok is visszatérnek. Ez nem lesz túl gusztusos, de Krisztián és Péter sem félős típus, minden bizonnyal méltó csatát láthatunk négyük között.