Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,95 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
64,330 $

Palvin Barbiék mindent visznek a cuki szelfivel

Végre megszakadt ez a sorozat, és most ismét kaptunk egy egészen cuki szelfit Palvin Barbiról és a párjáról.

...svg content...Fotó: Instagram/Palvin Barbi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Palvin Barbi azon világsztárok közé tartozik, aki botrányoktól mentes, normális életet él, és nincs szüksége felesleges csillogásokra. Mondhatni követendő minta lehetne a hírességek között, és ami még fontosabb, boldog.

Szép lassan a 16 milliós követőtábort is elérheti az Instagramon, szóval igen nagy kalibernek számít, és közben a „mi lányunk”, hiszen Magyarországon született és ott is nőtt fel. Nagyon büszkék lehetnek rá a szülei, akiket időről időre meglátogat. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Barbi és párja nemrég tértek vissza Amerikába, ahol rögtön egy nagyobb bejelentéssel kezdett a világhírű modell, hiszen letette a jogsit, és megvásárolta az első saját autóját, ami egy új és csinos Tesla.

Sírunk, Zoli visszatért, még mindig hatalmas figura, Gáspár Bea sikítva nevetett a hátsó ülésen

Azóta valószínűleg több száz kilométert tehetett meg az elektromos autóval, mivel tudjuk, hogy mekkora erővel bír az újdonság varázsa. Vezetni jó, ami egyúttal felfedezés is, és mindig van benne egy kis izgalom.

Barbi több mint 11 hete nem osztott meg közös szelfit a párjával, szóval ennek már épp ideje volt. A jóképű fiatal srác továbbra is nagyon jól mutat Barbival, és csak remélni tudjuk, hogy még nagyon sokáig lesznek együtt.

Tisza Párt alelnöke Balog Zoltánról: küldetése, hogy letörje a magyarok szabadságvágyát

Bírálata dacára Tarr Zoltán ma is nagyon szereti egyházát, a püspökről viszont nincs túl jó véleménnyel.

CNN: szoros a verseny Donald Trump és Kamala Harris között

A CNN legfrissebb közvélemény-kutatása szerint Kamala Harris alelnök és Donald Trump volt elnök között kiegyenlített küzdelem várható az amerikai elnökválasztási kampányban, miután Joe Biden elnök visszalépett az újraindulástól.