Clouds
21 Budapest
Dollár
355,74 Ft
Euró
387,18 Ft
Font
437,27 Ft
Bitcoin
27,390 $

Palvin Barbiék mindent visznek a cuki szelfivel

Fotó: Instagram/Palvin Barbi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Végre megszakadt ez a sorozat, és most ismét kaptunk egy egészen cuki szelfit Palvin Barbiról és a párjáról.

Palvin Barbi azon világsztárok közé tartozik, aki botrányoktól mentes, normális életet él, és nincs szüksége felesleges csillogásokra. Mondhatni követendő minta lehetne a hírességek között, és ami még fontosabb, boldog.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Szép lassan a 16 milliós követőtábort is elérheti az Instagramon, szóval igen nagy kalibernek számít, és közben a „mi lányunk”, hiszen Magyarországon született és ott is nőtt fel. Nagyon büszkék lehetnek rá a szülei, akiket időről időre meglátogat.

Barbi és párja nemrég tértek vissza Amerikába, ahol rögtön egy nagyobb bejelentéssel kezdett a világhírű modell, hiszen letette a jogsit, és megvásárolta az első saját autóját, ami egy új és csinos Tesla.

Sírunk, Zoli visszatért, még mindig hatalmas figura, Gáspár Bea sikítva nevetett a hátsó ülésen

Azóta valószínűleg több száz kilométert tehetett meg az elektromos autóval, mivel tudjuk, hogy mekkora erővel bír az újdonság varázsa. Vezetni jó, ami egyúttal felfedezés is, és mindig van benne egy kis izgalom.

Barbi több mint 11 hete nem osztott meg közös szelfit a párjával, szóval ennek már épp ideje volt. A jóképű fiatal srác továbbra is nagyon jól mutat Barbival, és csak remélni tudjuk, hogy még nagyon sokáig lesznek együtt.