Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Élőben adja a tv a Paks-Újpest rangadót és a Mezőkövesd-Ferencváros meccset

Nem fogunk unatkozni, akkor sem, ha az NB1-et választjuk, ugyanis a Paks, az Újpest és a Ferencváros is pályára lép vasárnap.

Fotó: Varga Barnabás, az FTC játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában játszott Fehérvár FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Sóstói Stadionban 2024. március 10-én. A Ferencváros Varga Barnabás góljaival 2-0-ra nyert. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Hiába van húsvét, a bajnokságok folytatódnak, és már többek között a Puskás Akadémia is pályára lépett, akik döntetlent játszottak a Fehérvárral. Nem volt egyszerű a mérkőzés, számos nagy helyzet maradt ki a PAFC részről. A Debrecen viszont nem tette meg ezt a szívességet az ellenfelének, és Dzsudzsák Balázs ezúttal is kulcsszerepet játszott.

Vasárnap pedig jön a Paks-Újpest rangadó, ami abszolúte háromesélyes. Ha a Paks nem nyer, és a Ferencváros hozza a meccsét, illetve az elmaradt mérkőzését korábbról, akkor gyakorlatilag eldőlhet a bajnoki cím sorsa. A Paks hátránya 2 pont, de meccselőnyben vannak, addig az Újpest csak a 10., viszont ha nyernének, megelőznék a Zalaegerszeget, és 1 pontra lennének a KTE-től. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

A Paks pedig idegenesen újra az élre állhatna, két meccsel többet játszva. Az M4 Sport élőben adja a mérkőzést 15 óra 30 perctől, addig a Ferencváros meccsét a Mezőkövesd ellen 18 órától követhetjük figyelemmel. Ez egy több mint kötelező győzelem a Fradi számára a kiesőjelölt ellen, akik a tabella legvégén foglalnak helyet 20 ponttal.