Clouds
21 Budapest
Dollár
353,06 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
434,46 Ft
Bitcoin
27,590 $

Újabb tömegtragédia történt Pakisztánban, gyerekáldozatok is vannak

Fotó: Mentőalakulatok járművei várakoznak egy étterem parkolójában, miután egy piknikező társaságot szállító csónak felborult a Pakisztán északkeleti részén lévő Tanda-tavon 2023. január 29-én. A helyi rendőrség szóvivőjének közlése szerint eddig négy gyereket sikerült kimenteni, 13 másik gyerek holttestét kiemelték a vízből, öt gyerek után pedig még kutatnak. MTI/EPA/Basit Gilani
Közel-Kelet
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rövid időn belül újabb tragikus baleset történt Pakisztánban, több gyerek is életét vesztette az incidensben.

Közel egy héttel ezelőtt több mint 40-en vesztették életüket egy buszbalesetben Pakisztánban. Nem sokkal később egy szintén tragikus pakisztáni hajóbalesetről is beszámoltak a híradások, melyben diákok fulladtak meg.

Soron kívül Fontos üzenetet küldött a NAV az adózással kapcsolatban

Emellett terrortámadás rázta meg az országot, amiben tucatnyian vesztették életüket. Legutóbb egy újabb buszbaleset miatt hívtak össze sajtótájékoztatót, miközben legkevesebb 17 áldozatról tudni, akiken már nem lehetett segíteni.

A busz és egy száguldó tréleres teherautó csapódott egymásnak frontálisan egy alagút közelében Pakisztán északnyugati részéén. Az éjszakai órákban történt a tragikus baleset, ami után minden áldozatot és sérültet egy kohati kórházba szállítottak.

A Global News a mentőszolgálat tisztviselőjére hivatkozva azt írja, hogy nők és gyerekek is vannak az áldozatok között. Pakisztánban gyakoriak a halálos balesetek a rossz közúti infrastruktúra és a közlekedési szabályok figyelmen kívüli hagyása miatt.