Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,66 Ft
Font
470,67 Ft
Bitcoin
64,498 $

Megszűnik a legnagyobb magyar bank egyik speciális applikációja

Már csak kevesebb mint egy hónapig lehet használni az OTP fiataloknak szóló applikációját.

...svg content...Fotó: Unsplash
Smart

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az OTP Bank péntek délután egy szűkszavú közleményben tájékoztatta ügyfeleit arról, hogy július 7-től teljesen megszűnik az OTP Junior Next nevű mobilos alkalmazás, amelyet azért hoztak létre, hogy a fiatalok számára segítségül legyen egyebek mellett a jövőtervezésben, a karrierválasztásban, valamint a pénzügyi tudatosságban.

Ám a platformot a fent említett dátummal teljesen felszámolja a pénzintézet, így letölteni és használni sem lehet majd azt követően – írta meg a HVG. A közleményben hozzáteszik: „Dolgozunk azon, hogy a pénzügyi tudatosság fejlesztését és az edukációt a jövőben még személyre szabottabb, még színvonalasabb szolgáltatással tudjuk támogatni”. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Az alkalmazás egyelőre még elérhető a Play Áruházban és az App Store-ban, bár minden bizonnyal ez nem sokáig lesz így – jegyzik meg a cikkben. Korábban egyébként azt is megírtuk, hogy újabb leállás jön az egyik hazai pénzintézetnél, amelyre a banki informatikai rendszerek fejlesztése miatt van szükség. A részleteket ebben a cikkben fejtettük ki.

De arról is beszámoltunk, hogy az eddigi talán legkomolyabb módszerrel szedik áldozataikat a bankos csalók: ezúttal is az OTP Bank ügyfelei a célpontok. Mint kiderült, a csalók most egy relatíve hihető ürüggyel keresik meg a gyanútlan áldozatokat, ugyanis új hitelesítési eljárások bevezetésére hivatkoznak, ezzel pedig sokakat megtéveszthetnek.

Orbán Viktor szerint egyre inkább a migránsok országa lesz Németország

A magyar miniszterelnök erősen tart attól, hogy Németország nem az ott született németek kezébe kerül, hanem az a migránsoké lesz.

Gareth Southgate: megértjük a csalódottságot a teljesítményünk miatt, jogos a kritika

Az angol válogatott szövetségi kapitánya elismerte, a szurkolók jogosan vannak felháborodva a válogatott teljesítményén, s ígéretet tett, mindent megtesznek, hogy javítsanak a dolgokon.