Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

Összedőlt egy toronydaru Délnyugat-Kínában, több építőmunkás meghalt

Mindemellett sérültekről is érkezett jelentés, ám a jelenlegi állapotukról egyelőre nincs hír.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Ázsia
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A helyi hatóságok csütörtökön közölték, miszerint összedőlt egy toronydaru egy hídépítési projekt során Délnyugat-Kínában, amelynek következtében többen életüket vesztették, mindemellett sérültekről is érkezett jelentés.

A városi közlekedési hivatal a közösségi médiában közzétett rövid közleményben kifejtette, az incidens szerdán a Jianyang városában található Tou folyónál történt, egy gyorsforgalmi híd építésének munkálatai közben.

Mindemellett megerősítették, hogy a balesetben legalább hat ember meghalt, öten pedig megsérültek. A sebesültek jelenlegi állapotáról nem érkezett hír, minden bizonnyal azóta egy közeli kórházba szállították őket, hogy megfelelő ellátásban részesülhessenek.

Az ABC News megjegyezte, Jianyang Szecsuán tartományban található, közel Csengtuhoz, a tartomány fővárosához. Illetve hozzátették, a történtek kivizsgálása folyamatban van.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Érezhetően megnő a menetidő az egyik vasútvonalon

Cegléd és Abony között meghibásodott a biztosítóberendezés, aminek ára van, és ez hosszabb menetidőt jelent.

Miért négyévente rendezik meg az olimpiát?

Az ókori görög hagyományoktól a modern kori megújulásig ívelő út magyarázza az olimpiai játékok négyévenkénti rendezésének gyakorlatát.