Dollár
423,15 Ft
Euró
407,67 Ft
Font
456,05 Ft
Bitcoin
19,992 $

Őrület: Vasvári Vivi növelte a tétet, egy szál fürdőruhában síelt, -15°C-ban

not image

A T-800-as

2021. január 31. - 21:06

A nagy sikerre való tekintettel Vasvári Vivien növelte a tétet, és innen már csak maximum egy fehérneműs verzió marad…

Vasvári Vivien egy nagyon is bevállalós híresség, természetesen normális keretek között, botrányoktól mentesen. Ugyanakkor nyitott az új dolgokra, és arra, hogy jól érezze magát, és most is ezt teszi.

Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája

Nemrég kapta vissza a lassan 500 000 követőt számláló Instagram fiókját, amire egyre több és több tartalmat tölt fel. Már azt is tudhatjuk, hogy a híres svájci síparadicsomban a volt párjával kapcsolódik ki, akivel azóta kibékült.

Újra nagy lángokban ég a szerelem közöttük, és láthatóan remekül érzik magukat. Vivien először csak visszafogottabb képekkel operált, majd egyre több minden került le róla síelés közben. Amikor már azt hittük, hogy a legutóbbi videója után nincs hova feljebb, jött a következő…

A modell alakja még a hóban is káprázatosan mutat, és ebben a rózsaszín egyrészes fürdőruhában egyenesen istennő. Nemcsak, hogy megugrotta a korábbi videóját, felül is tudta múlni azt, nem is akárhogyan.

„A nagy sikerre való tekintettel, íme a folytatás… -15 °C, de én még mindig feszegetem a határokat” – írta Vivien a posztjában, ami arra utalhat, hogy ennél is többre lehet képes, így kíváncsian várjuk, mivel rukkol elő legközelebb.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.