Dollár
423,15 Ft
Euró
407,67 Ft
Font
456,05 Ft
Bitcoin
19,992 $

Vasvári Vivien már most az év egyik videójával állt elő: tényleg ő van benne!

not image

A T-800-as

2021. január 31. - 11:36

A modell nemcsak szép, hanem nagyon ügyes és tehetséges is. Mielőtt valaki azt mondaná, hogy nem ő van a felvételen, kicsit nézze meg jobban azt, mert valóban ő szerepel a videóban.

Vasvári Vivien nem egy törékeny nő, lelkileg és fizikailag sem, bármennyire annak akarják beállítani páran. Távolról sem az, és ezt már nem egyszer bizonyította. A Farm VIP-ban heteken át tette le a névjegyét, és mindenkit meggyőzött.

Soron kívül Nyerő Páros: pincsikutya jelzővel illette Bea Megyeri Csilláékat Hódi Pameláék kapcsán

A kitartása végül bronzérmet ért, de ő volt az első a női versenyzők közül, szóval ha lett volna külön kategória, akkor ott ő lett volna a befutó. Élete egyik legnagyobb kalandját élhette át, amitől csak erősebbé vált.

Azóta sok jó dolog érte, és nemrég kiderült, hogy a szakítás után újra együtt van a párjával, akivel jelenleg Svájcban síelget. Egy egészen káprázatos környezetben pihenhetnek, kapcsolódhatnak ki a szerelmesek.

ByeAlex tutira ment: PlayStation, GTA V és egy kis ital

Eddig nem tudhattuk, hogy Vivi mennyire jól bánik a sílécekkel, bár sejthettük, hogy nem ügyetlen. Olyannyira nem, hogy a legutóbbi videójával egyenesen tarolt, és ennél trendibb nem is lehetne, amit bárki megirigyelhet.

A híres modell egy szál köntösben, törölközővel a fején, valamint teával a kezében kortyolgatva haladt lefelé a pályán, miközben a párja mellette ment és videózta. Igen, Viviennek még ez is nagyon megy!

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.