Clouds
21 Budapest
Dollár
346,72 Ft
Euró
370,60 Ft
Font
431,40 Ft
Bitcoin
27,157 $

Őrizetbe vették azt a három férfit, akik egy edzőteremben megverték 6ix9ine-t

Fotó: Instagram/6ix9ine
Style
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A rapper így már nyugodtan aludhat.

A Palm Beach-i seriff hivatalának képviselője a TMZ-nek nyilatkozva osztotta meg, hogy a rendőrség őrizetbe vette Rafael Medinát, Jr., Octavious Medinát és Anthony Maldonadót, amiért megverték a rappert egy edzőteremben és kirabolták.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

A gyanúsítottakat csütörtök este vették őrizetbe és a megyei börtönbe szállították őket. Ahogy arról korábban is beszámoltunk, márciusban három férfi megtámadta a rappert, amikor ő a dél-floridai LA Fitness szaunájában tartózkodott.

A biztonsági kamerák felvételein is látszik, ahogy beléptek az edzőterembe, szinte azonnal megtámadták. Egyelőre azonban nem tudni, hogy a három férfi kapcsolatban állhat-e azokkal a bandatagokkal, akiket a rapper feldobott a szövetségi bíróságon.

Annak ellenére, hogy vallomása után több alkalommal is megtorlással fenyegették, 6ix9ine rövidke börtönbüntetése után sem bujkált, sőt: visszatért a zenéshez és igen merész módon még trollkodott is ellenségeivel a közösségi médiában.

Meglepő, de a rapper a támadás után közölte, hogy nem akarja növelni testőreinek számát, mert szerinte ez az eset „csak véletlen volt”.