Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,327 $

Csúnyán megverték Tekashi 6ix9ine-t egy konditeremben (videó)

Fotó: Instagram/6ix9ine
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemcsak megverték, meg is alázták a világhírű rappert, aki igyekezett védeni az arcát, de többek között oda is kapott.

Napvilágot látott egy videó, melyben a támadás egyik jelenete látható, ahogyan egy férfi folyamatosan ütlegeli Tekashi 6ix9ine-t. A rapper elsősorban az arcát védte, de hiába, mert ott is számos ütés érte.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Egy dél-floridai edzőteremben történt a brutális támadás, ami után a korábban számos botrányba keveredett rappert kórházba szállították. Egyelőre nem ismert, hogy pontosan miért támadták meg, és a testőrök milyen okból nem voltak jelen a helyszínen.

Tekashi 6ix9ine ügyvédje, Lance Lazzaro a TMZ-nek elmondta, a rappert kedden támadták meg az LA Fitness szaunájában. Elmondása szerint több férfi is figyelmeztetés nélkül rátámadt a rapperre, aki csak védekezni tudott.

Kegyetlenül elverték a rappert

Az ügyvéd szerint a rapper igyekezett visszaverni a támadásokat, de túl sokan vették körbe, és megverték. Megerősítette, a támadás idején nem volt testőr a világsztár mellett, aki már bánhatja ezt, mert máskülönben mindez elkerülhető lett volna.

A TMZ a cikkében a videó mellett egy kórházi fotót is közölt, és úgy tudni, hogy a sztár állkapcsa, a bordái és a háta is megsérült. A támadók sok évre kerülhetnek börtönbe a súlyos testi sértés miatt, különösen, ha van közöttük visszaeső.

Az ügyvéd beszélni akar a szövetségiekkel, hogy védelmet kérjenek a rapper számára. Korábban amiatt szabadulhatott idő előtt a szövetségi börtönből, mert együttműködött a hatóságokkal, melynek eredményeként több bandatagot is rács mögé juttatott. Jelenleg nem világos, hogy a legutóbbi támadásnak ehhez van-e köze.