Ördög Nóriék pillanatképei a tengerjáró hajóról

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon boldog Ördög Nóri és családja, együtt élik meg ezeket a különleges pillanatokat, amiket senki nem vehet el tőlük.

Az egyik legtöbbet utazó családról beszélünk, és Ördög Nóriék arra is nagyon odafigyelnek, hogy minél több élményt adjanak a gyerekeiknek. Ezeket meg is kapják, és számtalan helyszínen járhatták már.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Idősebb korukban még különlegesebb lesz visszanézni ezeket a felvételeket, és jó ösztönzést kapnak arra, hogy egy nap, amikor saját családjuk lesz, hasonlóan tegyenek. Nincs is szebb annál, amikor egy boldog család együtt utazhat a világban.

Nóriék pontosan ezt teszik, és legutóbb a norvég fjordok felé vették az irányt. Régi álma teljesült ezzel Nórinak, akinek minden az arcára van írva, annyira boldog, és mindezt együtt élhetik meg egy tengerjárón.

A szórakozást sem marad el, sokat viccelődnek, és közben sorra gyűjtik az emlékeket. Idejük sincs arra, hogy unatkozzanak, annyi mindent lehet csinálni egy tengerjárón, plusz a nap végére az ember el is fárad.

Az alább látható fotók is arról árulkodnak, hogy nagyon jó a hangulat, és ez egy olyan út, amit újra és újra átélnének. Később minden bizonnyal videós formában is kapunk ízelítőt abból, milyen is volt ez a kaland.