Ördög Nóri rendkívül elegáns megjelenése egy tengerjárón (fotók)

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ördög Nóri a divatra is odafigyel, szereti az elegáns ruhákat, és természetesen a humorosabb fotók sem maradhatnak el.

Ördög Nóri nagy álma teljesülhetett azzal, hogy a norvég fjordok felé vették az irányt. Nagyon vágyott már erre az útra, de eddig ez nem adatott meg számára, most viszont ott vannak, négyesben.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

A két gyermekük is Nóriékkal tartott, számtalan helyen jártak az évek alatt. Szerencsésnek érezhetik magukat, és már most rengeteg utazós emlékük van, noha még mindig rendkívül fiatalok, és ez jó dolog.

Jó dolog, mert utazni különleges, ami alatt megannyi tapasztalás ér bennünket. Nóri és férje az együtt eltöltött romantikus pillanatokra is koncentrál, mely az idő múlásával még fontosabbá válik.

Minden kapcsolat, házasság alapja az együtt eltöltött minőségi idő. Ha ez nincs, akkor szép lassan elvesznek az igazi értékek, de Nóriék többek között erre is figyelmet fordítanak, igazi családként működnek együtt.

Nóri nemrég Abu Dhabiban is járt, most viszont egy teljesen más környezetben élvezi a szabadidőt. Alább új fotókat találhattok az útról, és mint mindig, a TV2 sztárja elegánsan, csinosan jelent meg.