Új fotók érkeztek Ördög Nóriék felejthetetlen nyaralásáról

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Miközben idehaza már izzadunk a melegtől, Ördög Nóriék téli kabátban élvezik a környezetet, a különleges klímát.

Ördög Nóriék imádnak utazni, és a gyerekek nagyon szerencsések, hogy ilyen fiatalon ennyi helyen járhattak a Földön. Rendkívül sokat adhat hozzá az életükhöz ez az élménycsomag, és nem kevés út várhat rájuk a jövőben.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Most kell ezt igazán kihasználni, mert ha felnőnek és saját életük lesz, már minden bonyolultabbá válik. Ezzel Nóriék is tisztában vannak, és ezek a négyes utazások mindig örömmel tölthetik el őket.

Egy ideje mindenki tudhatja, hogy Nóriék ismét útra keltek. A TV2 sztárjának egyik bakancslistás helyszíne volt az úti cél, régóta vágyott arra, hogy ellátogasson a norvég fjordokhoz, ami most megtörtént.

Mindenki élvezi a kirándulást, és amíg Európa egyik részén tombol a nyár, a másik felén hideg idő fogadja a turistákat. Nóriék sem véletlenül öltöztek be, addig idehaza meleg idő fogadja őket, aminek örülhetnek.

Nóri és férje, Nánási Pál a romantikára is figyel, ami ugyancsak fontos. Időközben újabb fotók láttak napvilágot a hajós kirándulásról, melyről minden bizonnyal különleges videós anyag fog készülni.