Ördög Nóriék ismét elutaztak Magyarországról

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ördög Nóriék rövid időn belül ismét repülőre pattantak, és közösen élvezik az időt, élik át a különleges élményeket.

Ördög Nóri és családja gyakran utaznak, a legtöbb alkalommal együtt kelnek útra, kivéve, ha a TV2 sztárja például valahol forgat. Ettől függetlenül a család gyakran csatlakozik hozzá, elsősorban a hosszabb utak alkalmával.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Nóri heteken át volt távol az Ázsia Expressz új évada miatt, amit Mexikóban és Guatemalában forgattak. Nagyszerű élményekkel gazdagodtak, és nem sokkal később Nóri családja is megjelent a helyszínen.

Valamivel később érkeztek, és pár nappal a finálé előtt hazatértek. Nóri nem sokáig volt otthon, mert ellátogatott Dubajba a barátnőivel egy kis pihenésre, most pedig ismét a családjával közösen utazott el.

Koppenhágából jelentkeztek, ami csak az első állomásuk, hiszen a norvég fjordokig fognak menetelni. Ez megint egy olyan kaland, ami csak építi a gyerekek lelkét, és közben sok közös élményben van részük.

Nincs is jobb dolog az utazásnál, a rengeteg közös élménynél, amikből van bőven, ha Nóriék családjáról beszélünk. Valószínűleg még számos új tartalmat fog megosztani a műsorvezetőnő a következő napokban az Instagram oldalán. „Igen… ezek a Nánásiék már megint úton vannak… Bakancslistás álom, hogy eljussunk a fjordok közé. És most valóra váltjuk.”