Clouds
21 Budapest
Dollár
344,52 Ft
Euró
370,79 Ft
Font
431,70 Ft
Bitcoin
26,872 $

Lenyűgöző fürdőruhás fotók készültek Ördög Nóráról Dubajban

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ördög Nóra nemrég még igazi nyári hangulatban lehetett, addig idehaza hideg van, és folyamatosan esik az eső.

Ördög Nóri nyári szezonja már a téli időszakban kezdetét vette azzal, hogy elutazott Mexikóba az Ázsia Expressz stábjával. Időközben leforgatták az új évadot, benne Alekosszal, aki nemrég azt állította, együtt bokszolt Kokóval.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Nem sokkal később Kokó reagált arra, amiket Alekosz állított róla Hajdú Péter műsorában, a Frizbi TV-ben. Már csak Alekosz miatt is érdemes lesz figyelni az Ázsia Expressz eseményeit, de egyelőre csak nagyon kevesen tudhatják, meddig jutott a versenyben.

Azt azonban mindenki tudhatja, hogy a stáb Guatemalában fejezte be a forgatásokat, majd Nóri is hazatért. Nemrég pedig Dubajban kapcsolódott ki pár napot a barátnőivel, ahol igencsak más idő fogadta őket, mint Magyarországon.

Remek programokon vettek részt, és Nóri többek között a sivatagot is meglátogatta. Mint mindig, színesen öltözött, nagyon élvezte ezeket a pihentető napokat, ám a hazai időjárás kissé lehangolhatja Dubaj után.

„Ma reggel is kinéztem az ablakon, és arra jutottam, hogy jöhet még néhány kép Dubaiból…” – írta a posztjában Nóri, aki fantasztikusan mutat ebben a fürdőruhában és kalapban, ami az elegenciát sugallja.