Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Interjút adott a TV2-nek Orbán Viktor, hamarosan leadja a tv

Hamarosan levetíti a televízió Orbán Viktor interjúját, amit érdemes lesz figyelemmel követni, lehetséges, hogy Szentkirályi Alexandra visszalépése is a témák között szerepelt.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) interjút ad a TV2 Tények című műsorának Budapesten 2024. június 7-én. Balról Gönczi Gábor műsorvezető. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Egy rendkívül aktív pénteki napon leszünk túl lassan, melynek ideje alatt rengeteg minden történt. Ungár Péter azt mondja, nem fogadnál el a Fidesz segítségét, annak ellenére sem, hogy az általa támogatott Vitézy Péter javára lépett vissza Szentkirályi Alexandra.

Szentkirályi tisztázta, ő maga döntött erről, és nem más, viszont egyeztetett róla a miniszterelnökkel, Orbán Viktorral, miközben Karácsony Gergely azt harsogja, hogy márpedig Vitézy a Fidesz embere. Hasonló véleményen van Gyurcsány Ferenc is, akárcsak a Magyar Péterről, aki kapcsán Karsai Dániel feltett egy kényes kérdést. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Orbán Viktor sem unatkozik, járja az országot, nemrég két hosszabb interjút is adott. A Kossuth Rádió mellett a TV2-nél is járt, ahol igen fontos témákat érinthetett, köztük minden bizonnyal a budapesti választást is, aminek ideje alatt eldől, Karácsony megy vagy marad. „Tények. Interjú ma 18:00-kor, a TV2-n.” – üzent a miniszterelnök.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Listán azok a repülőutak, ahol a legnagyobb eséllyel kell turbulenciával számolni

A 2023-as utazási adatokat elemezve állapították meg, várhatóan melyek lesznek idén azok a repülőutak, ahol nagy eséllyel tapasztalhatnak az utasok turbulenciát.