Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

Orbán Viktor elárulta: ekkor gondolt arra először, hogy miniszterelnök lesz

Amikor a választások utáni reggelen felébredt, akkor tudatosult benne, hogy ez a valóság.

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök nemrégiben egy újabb humoros videót tett közzé a TikTok-oldalán, amelyhez azt írta: „Miniszterelnöki csúcs 1999-ből” – szúrta ki a Magyar Nemzet.

A rövid videóban Orbán Viktor egy kérdésre válaszolva azt is elmondta, mikor gondolt arra először, hogy miniszterelnök lesz. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

„Erre akkor gondoltam először, amikor a miniszterelnökké választásom után másnap reggel fölébredtem, és kiderült, hogy nem álmodom, hanem ez valóság”

– fogalmazott.
@viktor_a_tiktokon Miniszterelnöki csúcs 1999-ből #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #fidesz #Mikulás #Háromkívánság #DévényiTibibácsi #tbt ♬ eredeti hang – Viktor a TikTokon

A videóban szó esik a finn Mikulásról is, aki idén is hazánkba látogat, sok gyermek örömére. Ahogy már megírtuk, Joulupukki decemberben több városba ellátogat.

Illetve arról is beszámoltunk, hogy a miniszterelnök szakállal üzent Mikulás előtt, fotójával idén is tarolt. Korábban pedig elárulta, anno hivatalos Mikulás is volt, még gimnazista korában.