Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Könyveket írt alá Orbán Viktor, tömegek álltak sorba érte (videó)

Orbán Viktor magyar miniszterelnök könyveket írt alá, miközben tömegek álltak sorba, hogy beszélhessenek vele pár szót.

...svg content...Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor nagyon szereti a futballt, egykor futballista szeretett volna lenni, majd a politikát választotta. Jól választott, hiszen sokszorosan történelmet írt, és ilyen hosszú ideig még egy miniszterelnöke sem volt Magyarországnak. Európában is kimagaslik a mezőnyből, folyamatos a támogatottsága.

Ugyan Magyar Péter is jelen van már a politikában a Tisza Párttal, 2026-ig sok idő fog eltelni, és Lázár János nem tartja kizártnak, hogy épp Varga Judit volt férjének lesz köszönhető a Fidesz újabb kétharmada. Magyar azonban kormányváltást akar, és egyre élesebben fogalmaz, ami nem mindenkinek szimpatikus.

Egyelőre nehéz megmondani, mennyire lehet veszélyes a Fidesz a Magyar-jelenség, de az jól látszik, hogy a DK-ra nagyon is az. Talán Dobrev Klára sem véletlenül nyitott arra, hogy együttműködjenek, viszont a Tisza Párt vezetője hallani sem akar erről, míg Gyurcsány Ferenc továbbra sem tud bízni Magyarban.

Közben Orbán Viktor aláírásokat osztogatott egy könyveseményen, melynek középpontjában a futball szeretete állt. Rengetegen álltak sorba, hogy aláírást kapjanak a könyvre a miniszterelnöktől, és természetesen a közös fotók sem maradtak el.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.