Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,03 Ft
Euró
395,37 Ft
Font
468,12 Ft
Bitcoin
61,963 $

Orbán Viktor egyértelművé tette, mi az a pont, amíg nem tud kinyitni Magyarország

Magyarország miniszterelnöke ismét hangsúlyozta annak fontosságát, hogy minden 65 év feletti regisztrált megkapja az oltását.

...svg content...Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje már tudhatjuk, hogy a nyitást az oltások számához kötik, tehát még várnunk kell, miközben egyre aggasztóbbak a harmadik hullám generálta adatok. Kedden is súlyos számok láttak napvilágot, különösen az elhunytak listáján, akik a COVID következményeként vesztették életüket.

Orbán Viktor már korábban kiemelte, hogy milyen fontos a 65 év feletti korosztály beoltása, akik a legnagyobb veszélyben érezhetik magukat a vírus miatt. Közülük is egyre többen regisztrálnak, de a nyitás csak akkor történhet meg, ha már ezt a csoportot beoltották. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

A miniszterelnök hivatalos Facebook oldalán megjelent videóban is elhangzik, hogy a nyitás időpontja erősen a 65 év felettiek oltottságához köthető, de jó hír, hogy az oltások folyamatosak, akárcsak az érkező vakcinaszállítmányok és két újabb vakcinát hagytak jóvá Magyarországon.

„A nyitás időpontjáról azt tudjuk mondani, hogy amíg nincs minden olyan 65 év feletti beoltva, aki szeretné magát beoltatni, vagyis regisztrált, addig nem tudunk kinyitni, mert bajt hozunk a fejünkre.” – mondta Orbán a beszélgetés során.

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.