Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Orbán Viktor: jöhetnek a béremelések

A magyar miniszterelnök videóban üzent, többek között a béremelésekre is kitért, amikből lesz pár jövőre.

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a fennállásának 35. évfordulóját ünneplő Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Magyar vállalkozók napja rendezvényén a Müpában 2023. december 1-jén. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Gazdaság

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, decembertől életbe lépett a magasabb minimálbér, de a kötelező bérminimumot is megemelte a kormány. Annak ellenére is, hogy Brüsszel továbbra sem hajlandó elérhetővé tenni a Magyarországnak járó forrásokat.

Súlyos euró milliárdokról van szó, de a magyar gazdaság így is stabil, jönnek az újabb béremelések. Ha Brüsszel végre utal, természetesen többek között a tanárok bérét is jelentős mértékben emelni fogják.

Orbán Viktor miniszterelnök a legújabb videójában a béremelésekre is kitért, és megjegyezte, jövőre megindítják a rakétákat a gazdaságban, jöhet a növekedés, jöhetnek az újabb béremelések az országban.

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere közben ismét kapott pár hevesebb kritikát azt követően, hogy a főváros egy része nehéz helyzetbe került a nagy hóesés miatt. Ezt sem hagyta szó nélkül a miniszterelnök, és azt mondta: „Az első hó leesett, a budapesti közlekedés elesett.”

@viktor_a_tiktokon Hatlövetű – a novembernek befellegzett #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #fidesz #hatlövetű #MarcoRossi #GeertWilders #SzoboszlaiDominik #NagyÁdám #válogatott ♬ eredeti hang – Viktor a TikTokon