Dollár
392,71 Ft
Euró
406,85 Ft
Font
471,67 Ft
Bitcoin
16,899 $

Orbán Donald Trumppal egyeztet telefonon a választások előtt

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Takács Petra

2022. január 18. - 19:01

A miniszterelnök szokásához híven egy újabb rejtélyes fotót tett közzé Facebook-oldalán.

Orbán Viktor Facebook-oldalán ismét közzétett egy rejtélyes fotót, melyhez nem fűzött komolyabb kommentárt, csak annyit írt:

“Telefonos egyeztetés Donald Trump korábbi amerikai elnökkel”.

Nem tudni, hogy a miniszterelnök milyen ügyben beszélhetett a volt amerikai elnökkel, habár mind ismert, Donald Trump nemrég közzétett egy nyilatkozatot, melyben közölte: Orbánt támogatja a közelgő választásokon.

FRISSÍTÉS – MTI
Egymás kölcsönös politikai támogatásáról, a magyar-amerikai kapcsolatokról és a migrációról is szó volt Orbán Viktor miniszterelnök valamint Donald Trump volt amerikai elnök tárgyalásán kedd este – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A telefonos egyeztetésen Donald Trump gratulált a magyar gazdaság kiemelkedő eredményeihez, és kifejtette: drukkol Orbán Viktornak a soron következő parlamenti választáson.

A Fidesz elnöke megköszönte Trump politikai támogatását, és biztosította őt, hogy Magyarország a továbbiakban is jó szövetségese lesz az Amerikai Egyesült Államoknak.
Orbán Viktor gratulált a volt amerikai elnök arizonai kampányrendezvényéhez, melyen Donald Trump arról beszélt, hogy “2024-ben visszaveszik a Fehér Házat”.

Havasi Bertalan elmondta: a telefonos tárgyaláson a magyar miniszterelnök és a korábbi elnök áttekintette a Magyarországot és az Egyesült Államokat egyaránt sújtó migrációs válsághelyzetet, leszögezve: a nemzeteink megvédése érdekében az illegális bevándorlást mindenképpen meg kell fékezni.

Liner/MTI

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.