Clouds
21 Budapest
Dollár
357,68 Ft
Euró
388,81 Ft
Font
442,52 Ft
Bitcoin
23,047 $

A világ egyik legismertebb embere tudatta, Orbánt támogatja a választásokon

Donald Trump volt amerikai elnök részt vesz a kevert harcmûvészet (MMA) vezetõ szervezetének (UFC) korábbi bajnoka, a 44 éves brazil Vitor Belfort és a 80-as, 90-es években a profi boksz két felsõ súlycsoportjában is világbajnok 58 éves amerikai Evander Holyfield összecsapásán a Legends II elnevezésû ökölvívógálán a floridai Hollywoodban 2021. szeptember 11-én. MTI/EPA/Cristobal Herrera Ulashkevich
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Donald Trump, volt amerikai elnök egy közleményben tudatta, hogy ismét Orbán Viktort látná szívesen a miniszterelnöki székben.

Donald Trump közleményét Szijjártó Péter szúrta ki, és tette közzé Facebook-oldalán, bejegyzésében pedig hozzátette, nagyra értékeli a korábbi elnök támogatását.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

“Donald Trump elnök ma nyilatkozatot adott ki, melyben támogatását fejezi ki Orbán Viktor miniszterelnök újraválasztásához. Nyilatkozatában az Elnök azt írja, hogy Orbán Viktor egy erős vezető, aki megvédte Magyarországot, megállította az illegális migrációt és munkahelyeket hozott létre.

Köszönjük, Elnök úr!”

– írta bejegyzésében Szijjártó Péter.

Szijjártó bejegyzése alatt pedig sorra érkeznek a kommentek, Orbán Viktor támogatói ugyanis kifejezetten örülnek annak, hogy a korábbi amerikai elnök is támogatja a jelenlegi miniszterelnököt a választásokon.