Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,27 Ft
Euró
386,81 Ft
Font
454,50 Ft
Bitcoin
69,173 $

Az öltözőfolyosón verekedett össze Mbappé a Barcelona játékosaival

Spanyolul ordibált Kylian Mbappé, alaposan felháborítva a katalánok labdarúgóit.

...svg content...MTI/EPA/Alberto Estevez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Parázs volt a hangulat a Barcelona – PSG Bajnokok Ligája visszavágón, melyen hiába vezettek összesítésben már két góllal is a katalánok, végül egy kiállítás megpecsételte a sorsukat, a francia klub pedig négy góllal büntette meg a súlyos hibát.

A mérkőzésen duplázó Mbappé a lefújás után a játékoskijáróban kezdett kiabálni, szerinte ugyanis ők a teljesítményükkel bizonyítottak, ellenben a Barcelonával, akik folyamatosan reklamáltak Kovács István játékvezetőnél a kiállítást követően. Soron kívül Vörös szuperóriás csillag szomszédságában csodálhatjuk meg a holnapi teliholdat

Több se kellett a Barcásoknak, nekiugrottak Mbappénak, majd többen is beszálltak a lökdösődésbe. Mint azt a Mundo Deportivo megírta, rövid idő alatt hatvanan csépelték egymást, de még azt megelőzően sikerült szétválasztani a feleket, hogy bárkinek bántódása esett volna.

A dulakodást bizarr jelenet követte, a felfokozott állapotban lévő Mbappé ugyanis megölelte Nasszer Al-Khelaïfi elnököt, mielőtt az öltözőbe indult volna, hogy ott folytassa az ünneplést a csapattagokkal.

Kylian Mbappé számára a mostani az utolsó esély arra, hogy elhódítsa a PSG-vel a klub első Bajnokok Ligája trófeáját, melyet régóta szeretne megkaparintani a párizsi kirakatcsapat, ám eddig mindig belebuktak a próbálkozásba.

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.