Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,310 $

Videón az Olimpiakosz egészen drámai győzelme a Konferencia-liga döntőjében

Nem rendeztek gólgálát a csapatok a Konferencia-liga döntőjében, egyetlen egy találat is elég volt ahhoz, hogy a görögök felérjenek a csúcsra.

...svg content...Fotó: EPA/Alexander Beltes
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, az Európa-liga után a Konferencia-liga trófeája is elkelt, ami a görög Olimpiakoszhoz került, akivel történetesen szoros meccset játszott a Ferencváros. Az a Fiorentina volt az ellenfelük, akik igencsak megszenvedtek a Fradi ellen pár hónappal ezelőtt a sorozatban.

Az olaszoknak be kellett érniük egy ezüstéremmel, amire nem sokan fognak emlékezni, míg az Olimpiakosz győzelmére annál inkább. Az Olimpiakosz lett az első görög klubcsapat, akik nemzetközi trófeát nyertek, ami már önmagában nagy siker, és a jövőben más sorozatokban is veszélyes ellenfél lehetnek az új edzővel. Soron kívül Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely újabb bocsánatkérését

Határtalan volt a görög szurkolók öröme, akiknél aligha van lelkesebb és hangosabb. Hatalmas fesztivált rendeztek, ráadásul hazai környezetben tehették ezt meg, mivel a döntőnek Athén adott otthont, így még nagyobb volt az öröm, a siker, a történelmi pillanat.