Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,98 Ft
Euró
395,09 Ft
Font
466,84 Ft
Bitcoin
59,302 $

Drámai módon dőlt el a Konferencia-liga döntője az Olimpiakosz és a Fiorentina között

Végül egyetlen egy gól döntött, melynek végén a Ferencváros korábbi görög ellenfele, az Olimpiakosz nyerte meg a Konferencia-ligát.

...svg content...Fotó: EPA/Alexander Beltes
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A sors furcsa fintora, hogy az Olimpiakosz és a Fiorentina volt a Ferencváros korábbi ellenfele a Konferencia-ligában, ráadásul a görögök és az olaszok is megszenvedtek a magyarokkal. Végül ez a két csapat játszhatta a döntőt szerda este, ami egészen az éjszakába nyúlt, hosszabbításra volt szükség.

A csapatok nem bírtak egymással, nem tudták berúgni a helyzeteiket, és erősen benne volt a pakliban, hogy büntetőpárbajjal dől el a kérdés, Amikor már mindenki erre készült, a görögök megérkeztek, és a 116. percben eldöntötték a kérdést. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Ezzel történelmet írtak, és El Kaabi drámai góljával övék lett a kupagyőzelem, nem sokkal azután, hogy az Atalanta megnyerte az Európa-ligát. Ezek után már csak a Bajnokok Ligája fináléja van hátra, amit a Real Madrid és a Dortmund fog megvívni egymással, mely szintén egy igen izgalmas meccsnek ígérkezik.