Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,23 Ft
Euró
393,16 Ft
Font
456,41 Ft
Bitcoin
66,084 $

Nyugdíjas vásárlóra támadt egy pécsi üzlettulajdonos

Az esetet a vásárcsarnok biztonsági kamerája is rögzítette.

Fotó: Pixabay
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

A jelentések szerint a Pécsi Járási Ügyészség garázdaság vétségével vádolja a pécsi vásárcsarnokban pultot üzemeltető férfit, aki a trágár beszédét szóvá tevő vásárlóra támadt. A vádirat szerint az idős hölgy tavaly december 8-án a déli órákban a vásárcsarnok egyik üzletében vásárolt, és hallotta, hogy az üzlet tulajdonosa trágárul beszél a női alkalmazottakkal.

Az asszony ezt szóvá tette, mire a vádlott őt is trágár kifejezésekkel illette. Ezt követően a nyugdíjas közölte vele, hogy bejelenti viselkedését a piacfelügyelőnek, mire a férfi kilépett az üzlet ajtaján, és támadóan a sértett felé indult. Az üzlet tulajdonosa azzal fenyegette az asszonyt, hogy „agyonvágja”, előbbi pedig elsietett. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Ígéretéhez híven bejelentést tett a piacfelügyelőnél, akivel együtt tértek vissza az agresszív férfi üzletéhez. A vádlott, meglátva őket, indulatosan a sértett elé lépett, kiabált vele, fenyegette és több méteren keresztül lökdöste. A sértett védekezésül maga elé tartott kezeit ellökte, majd egyszer felé ütött, de nem találta el.

A Baranya Vármegyei Főügyészség sajtóközleményében kiemelik, az üzlet tulajdonosának cselekménye kihívóan közösségellenes és erőszakos volt, így alkalmas volt arra, hogy másokat megbotránkoztasson és megijesszen. A vádiratában indítványozták, hogy a bíróság a vádlottal szemben garázdaság vétsége miatt pénzbüntetést szabjon ki.

Az esetet a vásárcsarnok biztonsági kamerája is rögzítette, amit erre a linkre kattintva lehet megtekinteni. De korábban arról is beszámoltunk, hogy a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség közlése szerint lebukott egy zalai főorvos, aki engedély nélkül, pénzért végzett ingyenes ultrahangos vizsgálatot a magánpraxisában kezelt betegein.

Bejelentették az RTL+ Bajnokok Ligája csapatát, ők a műsorvezetők

Mint ismeretes, a következő szezontól már az RTL+ lesz az UEFA Bajnokok Ligájának otthona.