Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,36 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
67,989 $

További Hírek

A rendőrség kiadott egy felvételt az elkövetőről, akit a lakosság segítségével gyorsabban megtalálhatnak.

A magyar labdarúgó válogatott volt csapatkapitánya, Szalai Ádám elismerte, hogy decemberben egy szórakozóhelyen mellkason rúgott egy 21 éves férfit, állítása szerint öccsét akarta védeni.

Jelenleg is zajlik a nyomozás az ügyben, Szalai Ádámot pedig pillanatnyilag garázdasággal vádolják.

A siófoki rendőrök gyorsan elfogták a gyanúsított személyt, aki mindössze 15 éves, de máris bűncselekményt követhetett el.

Nem tudni, hogy min kaptak össze a verekedésben érintett személyek, de az jól látszik a felvételeken, hogy mindez erőszakos cselekedetté fájult.

Magyar kolléga tett feljelentést az ügy kapcsán, aki el sem tudja elképzelni, hogyan történhetett meg az, hogy egy biztonsági őr önbíráskodni kezd és megüt egy embert.

A rendőrségnek kellett kivonulnia a helyszíne, akik ezt követően több férfi ellen is eljárást indítottak, míg egyiküket kórházba szállították a mentők.

Csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt ítélhetnek el hamarosan négy fiatalt, akik egy forgalmas felüljárónál rongáltak meg járműveket közlekedés közben.

Sokaknak nem tetszett, hogy az ellenzék előválasztásba bonyolódott, ennek pedig a legkarcosabban egy részeg férfi juttatott érvényt a XX. kerületben.

Elfogtak három fiatalt, akik Tömörkényen pusztán heccből vágták ki az utcai gyümölcsfákat.