Dollár
395,07 Ft
Euró
417,98 Ft
Font
484,85 Ft
Bitcoin
17,192 $

Nyerő Páros: Guszti felesége szerint Norbi nem biztos, hogy fel fogja venni nekik a telefont

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Guszti és Vivien közvetlen a döntő után nyilatkozott az RTL Klub kamerái előtt, megosztván az érzéseiket.

Gusztiék voltak az egyik legmegosztóbb páros a Nyerő Párosban, rengeteg negatív kritikát kaptak, néhol ez már olyan magasságokban volt, mint tavaly Dér Heniék esetében.

Soron kívül Közel a megállapodás, 15%-kal emelkedhet a minimálbér jövőre

Voltak olyan pillanatok, amikor megállás nélkül futottak be a durvábbnál durvább kommentek. Nem lettek kedvencek, ez biztos, de nagyot mentek, mert ugyan már az első szimpátiaszavazáson kieshettek volna, végül övék lett a harmadik hely.

Őrületesen kemény volt az utolsó feladat, és mivel Gusztinak komoly fájdalmai lettek, úgy döntöttek a párjával, hogy feladják, így Pataki Zitáék és Norbiék kapták meg a lehetőséget a végjátékban.

Gusztiék rengeteg emlékkel a hátuk mögött távoznak, talán nem túlzás azt mondani, hogy életük egyik legnagyobb élménye volt a Nyerő Páros, ami egyszeri és megismételhetetlen. „Nem vagyunk csalódottak, vagy azok vagyunk?”- mondta Vivien Guszti mellett.

Császár Előd tud olyan dolgokat a halálos rendőrbalesetről, amit senki más nem

„Egyáltalán nem vagyunk csalódottak.” – reagált a színész. Vivien szerint mindent megtettek, amit csak tudtak, hogy eljussanak a döntőbe, ami sikerült is, és a bronzérem lett az övék.

Lapozó: 1 2