Dollár
393,56 Ft
Euró
408,13 Ft
Font
472,40 Ft
Bitcoin
16,846 $

Nyerő Páros: vége a döntőnek, megvan a győztes

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 12. - 22:40

Véget ért a Nyerő Páros legújabb évada, és kiderült, a párosok közül kik lettek a befutók, akik a legkitartóbbnak bizonyultak.

Hetekkel ezelőtt indult útjára a Nyerő Páros új évada, sokan várták már a nézők közül. Mint azt már korábban megszokhattuk, a nyári időszakban zajlottak a forgatások, így eddig mindenkinek titokban kellett tartania a végeredményt.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Rengeteg izgalomban, fordulatban, vitában és sírásban volt részünk. Az egyik legérzelmesebb és leghevesebb évadon vagyunk túl, szinte minden pillanatban történt valami.

Az első napok is nagyon sűrűek voltak, Kulcsár Edina és Csuti például elárulta, hogy a házasságuk megmentésének érdekében költöztek be a villába, majd röviddel ezután Nádai Anikóék kiestek.

Az egyik legjobb név távozott azonnal, majd szép lassan Gusztiék átvették az irányítást, akik először Csutiékkal viaskodtak, majd L.L. Juniorékkal néztek farkasszemet, méghozzá igen gyakran.

Juniorák közvetlen a döntő előtt estek ki, Kinga olyannyira csalódott volt Pataki Zitáék miatt, hogy még csak átölelni sem akarta őket. Zita sok negatív kommentet kapott, voltak páran, akik nem örültek annak, hogy ott volt a döntőben.

A fináléban rajtuk kívül még Gusztiék és a nagy megerősödött Norbi-Odett duó kapott helyet. A versenyzőknek össze kellett kapaszkodniuk egymással, miközben ömlött rájuk a hideg víz, néhol pedig szelet kaptak. Ez azonban még mind semmi, időről időre kötéllel húzni kezdtek rajtuk, így egyre nehezebb volt tartaniuk egymást, egyre csak távolodtak egymástól.

Lapozó: 1 2