Clouds
21 Budapest
Dollár
358,73 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
443,57 Ft
Bitcoin
23,139 $
Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Véget ért a Nyerő Páros legújabb évada, és kiderült, a párosok közül kik lettek a befutók, akik a legkitartóbbnak bizonyultak.

Zita mintha hamar pánikba esett volna, levegőért kapkodott, és úgy tűnt, hogy gyorsan feladják, de átestek a holtponton, és folytatták. Mindenki próbálta támogatni a párját, Norbiék voltak a legcsendesebbek, stabilan álltak, majd guggoltak.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Nem tudjuk, pontosan mit éltek át a helyszínen lévők, de egy biztos, már a televízió képernyőjén keresztül is élesen átjött a drámai helyzet, a küzdelem, köszönhetően a zenei aláfestésnek is.

Már 20 percnél is több eltelt, és még mindig mindenki versenyben volt, de már csak egy kézzel fogták egymást a párok. Míg Norbi Odett csuklóját, addig Zitáék egymást markát fogták, és végül ők voltak az a két pár, akik 35 perc után bejutottak a finálé utolsó részébe. Guszti már nem bírta tovább, mély fájdalmai voltak, emiatt feladták, gyakorlatilag mindenki sírt.

A kiesett párok szavazatai alapján 2021 nyerő párosa Odett és Norbi. Meglehetősen izgalmasan indult a szavazás, sokkal szorosabb volt, mint tavaly, amikor Rácz Jenőék mindenki szavazatát megkapták Dér Heniékkel szemben. A végeredmény 4-2 lett, nem maradt több kérdés, Zitáék ezüstérmesek lettek, míg a bronz Gusztiéké.

Odett például nem gondolta volna, hogy megnyerik a játékot, maximum 1-2 szavazatra számított, addig Zitáék ezzel számoltak.

Lapozó: 1 2